Bingo


Informatie

kinderen toegelaten
Bezoekersscore:
6.4
/10

Korte inhoud

Bingo vertelt het verhaal van Pierre en Claire. Na 20 jaar beslissen hun buren voorgoed naar de Provence te trekken en hun huis te verkopen aan François en Hilda. Onder het motto ‘beter een goede buur dan een verre vriend’ proberen Pierre en Claire bevriend te raken met hun nieuwe buren, maar François en Hilda hebben een heel aparte kijk op burenliefde...

Deze film is niet aangeraden voor personen jonger dan 6 jaar.

Genre: 
Komedie
Regisseur: 
Duur: 
1h 27m
Land:
Belgium
Release: 
27/03/2013
Naar boven

Programmatie & tickets

Er is geen programmatie gevonden.

Programmatie onder voorbehoud van wijzigingen.

Naar boven

Recensies

In de pers

  • 28/03/2013 | es | HUMO
    En zo komen we bij het grootste mirakel in de filmwereld sinds Sylvester Stallone zich in ‘Cop Land’ liet kennen als een briljante karakteracteur – en dat mirakel is dat we ‘Bingo’, de verfilming van een blijspel van het Echt Antwaarps Teater, een geslaagdere komedie kunnen noemen dan de jongste worp van Señor Almodóvar.

Wat onze bezoekers van de film vonden

  • 28/03/2013 - Lucienne
    Subliem, echt ne film woar waij oep zate te wachte, wemme ons rot gammeseerd en bangelijk goe gelachen. Top, nog van da!!!
    Scoor deze recensie: 3.7 (3 stemmen)

Heb je net een dijk van een film gezien en wil je dat van de daken schreeuwen? Of wil je anderen integendeel waarschuwen om vooral een andere film op de affiche te kiezen in plaats van deze stinker? Wat je mening ook is, we delen hem hier graag met iedereen. Maar pas op, onze moderator aanvaardt enkel recensies van meer dan één zin...Schrijf een filmbespreking!

Naar boven