Op mijn bevestigingsmail (online ticket) staat niet voor alle bestelde tickets een rij- en zetelnummer aangegeven.

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

Wegens een update van ons online ticketingsysteem, kan het zijn dat je tijdelijk niet voor alle plaatsen een rij- en zetelnummer terugvindt.
Het correcte aantal tickets is echter wel voor jou gereserveerd. Onder de opsomming van rij- en zetelnummers vind je nog eens de samenvatting van het aantal bestelde tickets en de totaalprijs. Door je barcode te scannen aan de automatische ticketmachines, bemande kassa of aan de scheurbalie van je Kinepolis bioscoop, krijg je in ruil het correcte aantal tickets met de juiste zetel- en rijnummers (van de plaatsen die je hebt gereserveerd).
Onze excuses voor het ongemak, we proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.