Ik vind mijn voorstelling niet terug in het online ticketingsysteem, wel op de website.

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

Wanneer je een voorstelling wel terugvindt op kinepolis.be, maar niet na het doorklikken naar het online ticketingsysteem, kan dit verschillende oorzaken hebben.

Bij zeer populaire events met een beperkte capaciteit of grote filmreleases, kan het zijn dat je voorstelling al is uitverkocht. Onze collega's plaatsen dan een melding op de informatiepagina van de film of voorstelling. In het online ticketingsysteem zal je hiervan geen melding krijgen. De voorstelling is dan niet beschikbaar in de lijst van voorstellingen waarvoor je tickets kan kopen.