Ik kan geen gebruik maken van het ticket dat ik aankocht, maar de voorstelling is nog niet begonnen. Kan ik mijn ticket annuleren?

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

Omdat jouw aankoop reeds door onze systemen geboekt werd en de betaling geïnd, kan de bestelling niet geannuleerd of omgeruild worden via e-mail of telefoon (zie ook onze algemene aankoopvoorwaarden).

Als de filmvertoning nog niet gestart is, kan je jouw ticket(s) wèl ter annulatie of omruiling aanbieden in de Kinepolis-bioscoop.

Opgelet: Deze annulatie of omruiling gebeurt ter plaatse (in de Kinepolis bioscoop voor dewelke je de tickets kocht) en voorafgaand aan de vertoning. De annulatie kan enkel gebeuren op vertoon van de reservatiecode. Houd dit nummer dus goed bij.