Is het dragen van een mondmasker verplicht?

  • Bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 26/10/2020 en 30/01/2022 blijven geldig t.e.m. 31/01/2022. Deze verlenging gebeurt automatisch, je hoeft hier niets voor te doen. Opgelet, vervaldatum = uiterste datum voorstelling film.

    Is jouw bioscoopvoucher langer geldig? Dan blijft de vermelde geldigheidsdatum van toepassing.

    Voor vragen over de geldigheid van bioscoopvouchers aangekocht of ontvangen via een derde partij (zoals Proximus, Social Deal, Bongo, Dreamland, Veepee, Merits & Benefits,...

FAQ >> Covid-19 informatie >> Huidige pagina

In onze bioscopen in Wallonië is het dragen van een mondmasker verplicht tijdens het volledige bioscoopbezoek, behalve voor kinderen t.e.m. 12 jaar. Alleen om iets te eten of te drinken, mag het mondmasker even af in de zaal. Geen toegang zonder mondmasker.

In Kinepolis Brussel vervalt de verplichting voor het dragen van een mondmasker voor iedereen vanaf 16 jaar (wegens de introductie van het Covid Safe Ticket). Alle bezoekers vanaf 12 tot 15 jaar, zonder geldig coronacertificaat, dienen nog steeds een mondmasker te dragen.

Vanaf vrijdag 29 oktober zullen bovenstaande regels voor Kinepolis Brussel gelden voor alle Belgische Kinepolis bioscopen.