Waarom moet ik betalen voor een bezoek aan het toilet?

  • Mondmaskers zijn vanaf zaterdag 11/7 verplicht voor iedere bezoeker in een Kinepolis bioscoop. Geen masker = geen toegang tot de bioscoop. Wél is het toegelaten snacks & drinks te consumeren en dus je mondmasker hiervoor af te zetten. 

  • Alle bioscoopvouchers en voordeelkaarten die vervallen in de periode tussen 13/03/2020 en 29/09/2020, blijven automatisch geldig t.e.m. 30/09/2020. Dit geldt ook voor bioscoopvouchers die aangekocht of ontvangen werden via een derde partij (zoals Cera, Proximus, Social Deal, Bongo ...).

FAQ >> Bioscoopervaring >> Huidige pagina

Het toiletbeheer in alle Kinepolis bioscopen is in handen van een gespecialiseerd bedrijf. Dit is noodzakelijk om de hygiëne en het beheer van de toiletten de waarborgen. Heb je een opmerking of vraag over de verleende service, aarzel dan niet om de toitletdames aan te spreken.

Het gebruik van de toiletten is gratis voor kinderen kleiner dan 1m40 en in Kinepolis Leuven. In onze andere cinema's vragen we 0.40 euro.

Je ontvangt bij je toiletbezoek een kortingsbon van €0.50 voor een aankoop van min. €4 in een van onze shops. Let wel, deze kortingsbon is niet geldig op kortingsacties.