Waarom moet ik in sommige Kinepolis bioscopen bijkomend betalen voor de parking?

  • Naar aanleiding van de recente beslissingen van het Overlegcomité, heeft de Federatie van Cinema's van België besloten om vanaf vrijdag 29 oktober het gebruik van het Covid Safe Ticket in alle Belgische bioscopen toe te passen. Dit wil zeggen dat een geldig coronacertificaat (Covid Safe Ticket) en identiteitsbewijs voor filmvoorstellingen vanaf 29/10 verplicht worden vanaf de leeftijd van 16 jaar.

    Beschik je niet over een geldig coronacertificaat? ...

FAQ >> Bereikbaarheid en contact >> Huidige pagina

Aan Kinepolis Antwerpen, Hasselt, Luik, Imagibraine, Oostende en Brugge kan je gratis parkeren.
In Kinepolis Gent, Kortrijk en Leuven wordt de parking door een externe firma beheerd, waardoor deze betalend is geworden.

Kinepolis Brussel heeft geen eigen parking.
Parking T, A & B zijn in uitbating van het Tentoonstellingspark Brussel. Deze zijn 24u/24 open en betalend (€ 10,00). Voor Kinepolis bezoekers wordt er een korting van € 7,00 toegestaan voor een duurtijd van 5u (vanaf het moment dat je op de parking rijdt) en dit na na het valideren van je parkeerticket aan de controleposten of kassa’s. Bezoekers betalen het verschil (€ 3,00) via de betaalautomaten op de parking zelf. Indien zij langer dan 5 uur aanwezig zijn, vervalt de korting en dienen zij het volledige bedrag, € 10,00, via de betaalautomaten op de parking te betalen.