On Tour: 14-18 Spektakel Musical (Studio 100)

Filmposter van On Tour: 14-18 Spektakel Musical (Studio 100)

Kinepolis On Tour komt uit zijn kot met de meest intense drive-in experience. Bekijk topfilms in een uniek decor op het grootste mobiele LED-scherm ter wereld.

Onder de gemobiliseerde Belgische soldaten vinden we de boezemvrienden Jan, zijn jonge broer Kamiel, zijn bloedvriend Fons en macho avant la lettre Albert. Hoewel iedereen er aanvankelijk van overtuigd is dat de strijd kort zal zijn, blijkt het conflict niet alleen veel langer te duren maar ook meedogenlozer te zijn dan ooit gedacht. De gruwel neemt toe. De oorlog eist meer en meer slachtoffers.

Jan, die inmiddels vader is geworden, wil persé zijn zoon en zijn vrouw Anna zien. Albert verlangt naar zijn liefjes, Kamiel –doodsbang voor elke vorm van geweld- zoekt wanhopig een manier om aan de situatie te ontsnappen en Fons heeft inmiddels zijn oog laten vallen op de knappe verpleegster Celine. Wat volgt is een heroïsche strijd om te overleven.

Het ultieme gevecht tegen het waanzinnige geweld en tegen het oorlogsapparaat. Met als voornaamste wapen humor, hoop en bovenal: liefde en onvoorwaardelijke vriendschap.

Duur: 

132 minutes

Land: 

Belgium

Release: 

01/07/2020

Bezoekersscore: 

Nog geen bezoekersscore

Acteurs: 

Regisseur: 

Frank Van Laecke

Ook te zien in

  • Digitaal: On Tour: Puurs-Sint-Amands

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends