Standaard Koekhandel at the Movies

Filmposter van Standaard Koekhandel at the Movies

Lukas Lelie nodigt je uit voor een heerlijk avondje cinema, aangepaste snacks en gepersonaliseerde koekentrommel inclusief.

Wie Lukas Lelie kent, weet dat hij een grote passie heeft: fretten. Het liefst van al koeken. Deze liefde vertaalde hij op het scherm in “Standaard Koekhandel”: een YouTube-reeks waarbij Lukas in het walhalla van Delhaize – de koekenrayon – de favoriete koek van telkens een andere bekende Vlaming bespreekt en proeft. Eindelijk een serieus programma over koeken!

Tijdens Standaard Koekhandel at the movies krijg je in primeur alle afleveringen van het nieuwe seizoen te zien. Wie de gasten zijn is nog geheim… Om de totaalervaring compleet te maken, word je getrakteerd op alle koeken die in de afleveringen aan bod komen en kan je dus live mee proeven. Meer nog! Alle koeken zullen in een exclusieve Standaard Koekhandel koekentrommel zitten die nergens te verkrijgen is.

Met al dat gesmikkel steun je zelfs een goed doel. Per ticket gaat er €3 naar De Sluis – Onze Thuis, een Gentse vrijwilligersorganisatie die werk maakt van kansarmoedebestrijding. Bekijk zeker eens wat ze allemaal doen op http://desluisonzethuis.be/

Genre: 

Komedie

Duur: 

100 minutes

Land: 

Belgium

Release: 

11/05/2022

Bezoekersscore: 

Nog geen bezoekersscore

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends