Standaard Koekhandel at the movies

Filmposter van Standaard Koekhandel at the movies

Lukas Lelie nodigt je uit voor een heerlijk avondje cinema, aangepaste snacks inclusief!

Wie Lukas Lelie kent, weet dat hij een grote passie heeft: fretten. Het liefst van al koeken. Deze liefde vertaalde hij op het scherm in “Standaard Koekhandel”: een YouTube-reeks waarbij Lukas in het walhalla van Delhaize – de koekenrayon – de favoriete koek van telkens een andere bekende Vlaming bespreekt en proeft. Eindelijk een serieus programma over koeken.

Het derde seizoen van “Standaard Koekhandel” trapt Lukas af in stijl: tijdens Standaard Koekhandel at the movies krijg je in primeur alle 12 afleveringen van het nieuwe seizoen te zien. Om de totaalervaring compleet te maken, word je getrakteerd op alle koeken die in de afleveringen aan bod komen en kan je dus live mee proeven. Fretten maar! Vanaf maandag 25 november verschijnt dan iedere week een nieuwe aflevering online.

En met al dat gesmikkel steun je zelfs een goed doel, want per ticket gaat er €3 naar De Sloep – Onze Thuis, een Gentse vrijwilligersorganisatie die werk maakt van kansarmoedebestrijding. Bekijk zeker eens wat ze allemaal doen op www.desloeponzethuis.be

Genre: 

Komedie

Duur: 

100 minutes

Land: 

Belgium

Release: 

21/11/2019

Bezoekersscore: 

8.9 /10

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends