Special Event: D5R Fandag 2019

Filmposter van Special Event: D5R Fandag 2019

Ontmoet Vincent, Amber, Kyra en Wout tijdens D5R FANDAG op zaterdag 19 januari in Kinepolis Antwerpen.

Kyra, Wout, Amber, Vincent en Leyla hebben de schoolbanken in Vilvoorde verlaten en trekken samen naar Gent om verder te studeren. Vol goede moed en voornemens beginnen ze aan hun eerste jaar hogere studies.

Amber en Wout zijn nog steeds samen, maar een nieuw leven in een levendige studentenstad zorgt ook voor onverwachte verleidingen.
Ook de liefde tussen Leyla en Jan wordt op de proef gesteld, want Jan volgt in Brazilië een uitwisselingsproject en dat valt hen beiden zwaarder dan verwacht.

Kyra neemt een frisse start in Gent. Studeren, dansen, flirten,… Ze geniet met volle teugen van het studentenleven. En ook Vincent leert er zichzelf kennen. Er gaat een hele nieuwe wereld voor hem open.

De hechte vrienden genieten van hun nieuwe vrijheid, maar ze ervaren ook dat studeren, samenleven en zelfstandig worden niet altijd even gemakkelijk is. Kan de groep de grote veranderingen aan of raken ze elkaar gaandeweg kwijt?

Check de 12 gloednieuwe afleveringen van D5R op groot scherm. Vooraf kan je kennis maken met Vincent, Amber, Kyra en Wout. Na de afleveringen is het tijd voor een leuke selfie met de cast. ;)

Duur event: +/- 3u20

Tarief: € 8,5 (excl. supplementen)

Duur: 

0 minutes

Land: 

Belgium

Release: 

19/01/2019

Bezoekersscore: 

7.6 /10

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends