PAW Patrol op het grote scherm

Filmposter van PAW Patrol op het grote scherm

Ontdek 3 gloednieuwe afleveringen van PAW Patrol op het grote scherm bij Kinepolis!

Episode 1
Drie pinguïns zijn op een afgedreven ijsschots in de jungle terecht gekomen. Maar daar is het veel te warm voor hen. Wanneer de pups hen benaderen om mee te spelen, schrikken de pinguïns en verstoppen zij zich in de jungle. Het is de taak van de pups om hen te vinden en terug te brengen naar de ijsschots

Episode 2
Danny moet ’s avonds op de vuurtoren letten. Als hij wilt gaan stunten gaat er van alles mis met de vuurtoren. Om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren schakelt hij de hulp van de pups in!

Episode 3
Er is een hittegolf in Avonturenbaai, maar dankzij de lens van Kaptein Turbot wordt het op sommige plekken wel extreem warm. Dit veroorzaakt allerlei problemen in Avonturenbaai en het is aan PAW Patrol om deze problemen aan te pakken!

Episode 4
Op mysterieuze wijze verliezen steeds meer mensen in Avonturenbaai hun mobieltje. Nadat de burgermeester en de anderen het idee krijgen dat een dief hier verantwoordelijk voor is, besluit de burgermeester de hulp van PAW Patrol in te schakelen. Het is aan Chase om het team te leiden en het mysterie op te lossen!

Episode 5
Er vindt een grote meloenwedstrijd plaatst in Avonturenbaai. Het plan van burgemeester Humdinger om deze wedstrijd te winnen gaat een beetje vreemd wanneer zijn 'meloen' plotseling door de stad stuitert. De meloen brengt veel schade aan en het is aan de pups om te voorkomen dat de stuiterende meloen nog meer schade aanricht!

Episode 6
Wanneer een stel boeren hun koe vervoeren die zich niet lekker voelt, komen zij vast te zitten op een brug. Ze kunnen geen kant op en besluiten hierom om de hulp van de pups in te schakelen. Het is aan Ryder en zijn team om een ongeluk te voorkomen en de boeren en hun koe in veiligheid te brengen!

1 aflevering = 2 episodes
1 episode = 11 minuten
pauze voorzien

Tarief : € 8,5 (zonder supplementen)

Genre: 

Familie

Duur: 

70 minutes

Land: 

United Kingdom

Release: 

21/08/2019

Bezoekersscore: 

6.9 /10

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends