eSports:League of Legends EU Summer Finals 2018

Filmposter van eSports:League of Legends EU Summer Finals 2018

De zomerfinale vindt plaats op 8 en 9 september in het 15.000 plaatsen tellende Palacio Vistalegre in Madrid en brengt o.a. de beslissende wedstrijden voor de derde en de vierde plaats én de grote Europese finale van het LCS zomerseizoen. De grote finale op 9 september zal rechtstreeks uitgezonden worden in de Europese bioscopen. De teams zullen er strijden voor prijzengeld en kampioenschapspunten, terwijl ze zich voorbereiden op het wereldkampioenschap van League of Legends. Het laatste overblijvende team plaatst zich als Europese ploeg voor het kampioenschap in Zuid-Korea.

Riot Games verklaarde dat: “na de felbevochten lentecompetitie, Fnatic zijn titel van Kings of Europe heroverd had door de viervoudige kampioenen G2 Esports te verpletteren ... Nu de rest van Europa staat te trappelen van ongeduld om hen te onttronen en de Europese titel op te eisen, zullen ze bij Fnatic uit hun pijp moeten komen als ze aan de top willen blijven en hun plaatsen voor de finale in Madrid willen bemachtigen.”

Elk ticket wordt vergezeld van een limited edition Coca Cola-beker van de League of Legends met een unieke code die kan worden ingewisseld voor een Hextech Chest in de League of Legends Client.

Duur: 

420 minutes

Release: 

09/09/2018

Bezoekersscore: 

6.3 /10

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends