Concert: Roger Waters Us + Them

Filmposter van Concert: Roger Waters Us + Them

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een spectaculaire visuele productie met adembenemende audio in dit onmisbare bioscoopevenement.

Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde.

Opgelet: deze concertfilm bevat een reeks lichtflitsen en is mogelijks niet geschikt voor personen die vatbaar zijn voor lichtgevoelige epilepsie.

Genre: 

Muziek

Duur: 

135 minutes

Land: 

United Kingdom

Release: 

02/10/2019

Imdb score: 

Bezoekersscore: 

8.4 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Sean Evans

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends