Concert: Nick Cave - One More Time

Filmposter van Concert: Nick Cave - One More Time

Herneming: Nick Cave & The Bad Seeds - One More Time With Feeling

Herneming van deze voorstelling wegens overdonderend succes!

De Australische post punk einzelgänger Nick Cave introduceert zijn zestiende album met The Bad Seeds op unieke wijze in de bioscoop. De film 'One More Time With Feeling' biedt fans de gelegenheid om het nieuwe album 'Skeleton Tree' te horen én te zien.

Andrew Dominik, die in het verleden met Nick Cave en Bad Seed Warren Ellis samenwerkte voor de film 'The Assissination of Jesse James by the Coward Robert Ford', nam de regie van de documentaire voor zijn rekening. 'One More Time With Feeling' is een combinatie van een live-voorstelling van het nieuwe album, interviews en ander beeldmateriaal, vergezeld van occasionele verhalen en geïmproviseerde overpeinzingen van Nick Cave.

De film duikt in de tragische achtergrond waartegen het album werd geschreven en opgenomen. In juli vorig jaar kwam Caves zoon Arthur immers om het leven nadat hij van een klif in de buurt van Brighton gevallen was. De muzikant was op dat ogenblik bezig met de productie van zijn nieuwste plaat. De film getuigt "hoe een artiest probeert om zijn weg door het duister te vinden".

De film is een éénmalige kans om in de wereld te duiken van Nick Cave & the Bad Seeds.

Tarief: 13,50 euro of 11,50 euro Kinepolis Student Card

Duur: 

110 minutes

Release: 

01/12/2016

Bezoekersscore: 

9.1 /10

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends