Concert: Epica - Retrospect


Informatie

kinderen toegelaten
Nog geen bezoekersscore

Korte inhoud

Op 23 maart 2013 vierde één van Nederlands populairste metal bands haar 10-jarig jubileum met een overweldigend concert in het Klokgebouw in Eindhoven. Op deze avond trad Epica samen met het 70-koppig Hongaarse Extended Reményi Ede kamerorkest en het Miskolc National Theatre koor op voor duizenden uitzinnige fans.

Dit spektakel is voor elke fan van symfonische muziek zowel op muzikaal als op visueel vlak een unieke ervaring. Deze bijzondere avond wordt in beeld gebracht alsof je zelf in het publiek staat. Het neemt je mee doorheen de carrière van Epica, en meer dan ooit is de dynamiek, de intensiteit, de diversiteit en het vakmanschap van deze bijzondere band duidelijk.

Een aantal bandleden zal deze exclusieve première bijwonen

Tickets: €12,00 - €10,00 (Kinepolis Student Card)

Wees er snel, bij, want het het aantal plaatsen is beperkt. 

Deze avond wordt gepresenteerd door Kinepolis in samenwerking met Large, Metal Female Voices Festival en Rock Tribune
Klik hier voor meer info over Epica 

Duur: 
3h 00m
Land:
Netherlands, The
Release: 
08/11/2013
Naar boven

Programmatie & tickets

Er is geen programmatie gevonden.

Programmatie onder voorbehoud van wijzigingen.

Naar boven

Recensies

Heb je net een dijk van een film gezien en wil je dat van de daken schreeuwen? Of wil je anderen integendeel waarschuwen om vooral een andere film op de affiche te kiezen in plaats van deze stinker? Wat je mening ook is, we delen hem hier graag met iedereen. Maar pas op, onze moderator aanvaardt enkel recensies van meer dan één zin...Schrijf een filmbespreking!

Naar boven