Concert: André Rieu's 2017 Maastricht Concert

Filmposter van Concert: André Rieu's 2017 Maastricht Concert

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten (o.a. David Hasselhoff) zijn opwachting maakt. André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Gastheer tijdens deze presentatie van André Rieu's concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin, die exclusief voor bioscoopbezoekers een interview met André Rieu houdt wanneer hij van het podium stapt.

Dit jaar is een heel bijzonder jaar. Het is namelijk precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte. Van een ontwikkeling heeft het
doorgemaakt: van een klein groepje musici die repeteerden in het klaslokaal op de basisschool van Andrés zoon tot stadions en concertgebouwen over de hele wereld!

Reserveer een plaats op de eerste rij en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

Genre: 

Muziek

Duur: 

160 minutes

Land: 

Netherlands, The

Release: 

22/07/2017

Bezoekersscore: 

9 /10