Concert: André Rieu - Christmas with André

Filmposter van Concert: André Rieu - Christmas with André

In zijn woonplaats Maastricht creëerde de Koning van de Wals een waar winterpaleis.

Proef de kerstsfeer terwijl u naar hartenlust danst en meezingt met heerlijke kerstliedjes, romantische walsen en prachtige melodieën als Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, een fantastische uitvoering van Walking in the Air en nog veel meer! Verwonder u over de magnifieke pracht en praal, zoals de 150 schitterende kroonluchters, meer dan 50 Venetiaanse kandelaars en enorme boogramen waardoor een heerlijk winterlandschap te zien is vol ijsbanen en schaatsers.

Christmas with André staat garant voor een feestelijke stemming en een warm gevoel van binnen. Vergezel André op zijn allereerste kerstconcert vanuit het comfort van een bioscoop bij u in de buurt. Een onvergetelijke kersttraktatie voor het hele gezin.

André zelf zegt: “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar en die breng ik het liefste door met mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Ik wil mijn bioscooppubliek uitnodigen voor deze prachtige reis naar de wonderwereld van kerst.”

Neem uw vrienden en familie mee en geniet van dit spectaculaire muziekevenement op het witte doek. Naast klassieke kerstliederen en enkele ongelooflijke verrassingen wordt het filmpubliek ook verwend met exclusieve toegang backstage, en zal presentator André van Duin met André praten over de productie van zijn muzikale winterwonderland.

Het is hét ultieme kerstcadeau. Koop nu uw tickets voor Christmas with André!

Eenmalige vertoningen op 4, 5 & 6 december.

Genre: 

Muziek

Duur: 

150 minutes

Release: 

04/12/2021

Bezoekersscore: 

Nog geen bezoekersscore

Ook te zien in

  • Digitaal: Gent, Brugge, Brussel, Hasselt, Kortrijk, Oostende, Antwerpen, Leuven, Braine, Liège

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends