Cast Visit: K3 Love Cruise

Filmposter van Cast Visit: K3 Love Cruise

Ontmoet Klaasje, Marthe & Hanne bij Kinepolis!

Beleef de avant-première van ‘K3 Love Cruise' samen met de meisjes van K3 op zaterdag 9 december in Kinepolis Antwerpen!
Bovendien komen Klaasje, Marthe & Hanne op zondag 17 december naar Kinepolis Gent, Hasselt en Kortrijk om hun nieuwe film aan jou voor te stellen.

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal!
Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin.
Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje.
Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen.
Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt!
Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…


Timing avant-première Kinepolis Antwerpen: 

  • 13u50: Aankomst K3’tjes op de rode loper
  • 14u15: Sterlegging
  • 14u30: K3 komt langs in zaal 8 - 14u40: Start film zaal 8
  • 15u30: K3 komt langs in zaal 9 - 15u40: Start film zaal 9

 

Genre: 

Familie, Musical

Duur: 

95 minutes

Land: 

Belgium

Release: 

09/12/2017

Bezoekersscore: 

6.8 /10

Acteurs: 

Regisseur: 

Frederik Sonck

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends