Ballet: Esmeralda (replacing The Rite of Spring)

Filmposter van Ballet: Esmeralda (replacing The Rite of Spring)

Esmeralda is geïnspireerd op Victor Hugo’s wereldberoemde roman Notre Dame de Paris.
De arme dichter Gringoire is veroordeeld tot de dood door ophanging maar kan volgens de wet gered worden als een vrouw toezegt om met hem te trouwen.
De mooie Esmeralda heeft medelijden met Gringoire en stemt in om met hem te trouwen. Priester Claude Frollo is verliefd op het zigeunermeisjes en heeft zijn knecht Quasimodo de opdracht om Esmeralda te ontvoeren. Hun plan wordt echter gedwarsboomd door Phoebus, de commandant van de schildwacht. Gefascineerd door de schoonheid van Esmeralda, geeft Phoebus haar zijn sjaal als souvenir...

Wegens een brutale aanval op de directeur van het Bolshoï ballet is de live voorstelling "Rite of Spring" geannuleerd. Uit respect heeft het Bolshoï beslist om het ballet Esmeralda in de plaats te tonen.

 Als je toch niet naar de voorstelling van Emeralda wenst te gaan, kan je je online reservatiegegevens voor 31/3 mailen naar info@megatix.be.

Wij annuleren je ticket(s) en zorgen voor de nodige compensatie. 

Indien je je tickets niet online hebt aangekocht, kan je terecht in jouw Kinepolis bioscoop voor de annulatie van je tickets.

Duur: 

180 minutes

Land: 

Russia

Release: 

31/03/2013

Bezoekersscore: 

Nog geen bezoekersscore

Favorieten & Gezien

Share with your movie friends