Nieuw in Kinepolis: Virtual Reality Experience

Vanaf nu kan je in Kinepolis Antwerpen en Brugge een virtual reality ervaring beleven bij The Park!
Ga op avontuur met je vrienden, familie in één van de VR experiences. Van mollenjagen in Nieuw-Zeeland, de jacht op zombies in The Hallow of de zoektocht naar K3 in Egypte. Kies je ervaring en boek je tickets als groep.
Klaar om in een virtuele wereld te stappen en het onmogelijke te ontdekken?

Prijs: € 17,50 - € 25 per persoon 
Speeltijd: 30 minuten
Te boeken per groep
Reserveren en betalen doe je op voorhand

Boek nu je tickets

K3 in VR

Ontdek, net als K3 in hun nieuwste film en album “Dans van de Farao”, het prachtige Egypte nu ook in virtual reality!  K3 in VR - Piramide van Liefde kan je samen met je gezin spelen of met je vrienden en vriendinnetjes! Zijn jullie sterk genoeg als team en halen jullie K3 eruit?

Missie: K3 zit gevangen in een piramide in Egypte! Kunnen jullie Marthe, Hanne en Klaasje bevrijden? Werk als een team samen om de verschillende avontuurlijke opdrachten op te lossen. Vind de sleutel die jullie van het museum naar de piramide brengt, los puzzels op, toon je beste ritme, loop over lava en bevrijd zo K3! 

2-6 spelers • Leeftijd 7+ • Prijs: € 17,50 per persoon tijdens weekdagen / € 25 per persoon tijdens het weekend • Speeltijd: 30 minuten

Boek nu je tickets

De Mol

Midden in het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland begint de zoektocht naar De Mol. Tijdens deze zoektocht krijg jij samen met je team een aantal uitdagingen. Als jullie deze uitdagingen winnen, verdienen jullie geld. Pas op en houd je teamgenoten in de gaten, want één van hen zal de groepsopdrachten proberen te saboteren!

Missie: Jullie gezelschap kent één iemand die zo onopgemerkt mogelijk de opdrachten probeert te boycotten.

Zoek uit wie De Mol is. Wie vertrouw je en hoe bescherm je de groepspot? Niets is wat het lijkt!

4-6 spelers • Leeftijd 12+ • Prijs: €25 per persoon • Speeltijd: 30 minuten

Boek nu je tickets

The Hallow

Wanneer je een opdracht ontvangt van een mysterieuze magiër begint jullie avontuur. Reis van wereld tot wereld en beleef het bloedstollende avontuur van The Hallow.

Missie: Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord?

2-6 spelers • Leeftijd: 12+ • Prijs: €25 per persoon • Speeltijd: 30 minuten

Boek nu je tickets


Ontdek hier alles over The Park

The Park